ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ

Για ό,τι άλλο....

Συντονιστής: efimeros

Re: ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την theo Δημοσιεύθηκε στις: Τρί Μαρ 02, 2010 2:23 am

ms|ayrton έγραψε:μη μιλας για τον τσακίρη theo, δε θελω ουτε τ'ονομα του να διαβάζω. :evil:

Δεν σχολιασα τον Τσακιρη.... τι ειπε χθες ανεφερα.....
Άβαταρ μέλους
theo
MS FANATIC!
MS FANATIC!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την ms|ayrton Δημοσιεύθηκε στις: Τρί Μαρ 02, 2010 3:30 am

ναι λαθος το'γραψα.
εννοω ουτε τ'ονομα του δε θελω να βλέπω :)

..που θα μιλήσει ο πρόεδρος του Νέου Πανιωνίου για την ΑΕΚ και για την προσφυγιά..
βλάσφημος και ανιστόρητος.
Άβαταρ μέλους
ms|ayrton
MS FANATIC!
MS FANATIC!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την Petrobius_Aniw8ous Δημοσιεύθηκε στις: Τρί Μαρ 02, 2010 3:37 pm

Μαγκες τσεκαρετε τις εφημεριδες την Δευτερα και σημερα. Τι καταντια ειναι αυτη με τις μαιμουδες.... Λιγο ντροπη...
Άβαταρ μέλους
Petrobius_Aniw8ous
MS FANATIC!
MS FANATIC!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την theo Δημοσιεύθηκε στις: Τρί Μαρ 02, 2010 4:47 pm

Petrobius_Aniw8ous έγραψε:Μαγκες τσεκαρετε τις εφημεριδες την Δευτερα και σημερα. Τι καταντια ειναι αυτη με τις μαιμουδες.... Λιγο ντροπη...

Δωστε τες καμια μπανανα να ησυχασουμε..... :lol:
Άβαταρ μέλους
theo
MS FANATIC!
MS FANATIC!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την Petrobius_Aniw8ous Δημοσιεύθηκε στις: Παρ Μαρ 05, 2010 3:30 pm

http://www.youtube.com/watch?v=H5DI4xP7Hvw
αξεχαστες στιγμες γελιου.... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Petrobius_Aniw8ous
MS FANATIC!
MS FANATIC!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την kostas alonso 21 Δημοσιεύθηκε στις: Σάβ Μαρ 06, 2010 10:27 pm

Κουάξ κουάξ...
Άβαταρ μέλους
kostas alonso 21
MS FANATIC!
MS FANATIC!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την theo Δημοσιεύθηκε στις: Σάβ Μαρ 06, 2010 11:54 pm

Άβαταρ μέλους
theo
MS FANATIC!
MS FANATIC!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την Turbinas Δημοσιεύθηκε στις: Τρί Μαρ 09, 2010 2:50 am

Petrobius_Aniw8ous έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=H5DI4xP7Hvw
αξεχαστες στιγμες γελιου.... :lol: :lol:

Πραγματικα μου φτιαχνουν τη μερα! :lol:
Άβαταρ μέλους
Turbinas
MS POSTER!
MS POSTER!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την theo Δημοσιεύθηκε στις: Κυρ Μαρ 14, 2010 10:56 pm

Σε ενα παιχνιδι που εβλεπε ολη η Ελλαδα και με τον Παναθηναικο να εχει 5 ποντους αβανταζ, αυτος (δεν θελω καν τον σχολιασω) εσφαξε ενα πολυ κακο ΠΑΟΚ που ηταν κατωτερος των περιστασεων.....

Πρωτη φορα ειδα στην ζωη μου παικτη να παιρνει καρτα επειδη εδωσε την μπαλα στον αντιπαλο....

Πρωτη φορα βλεπω παικτη να παιρνει καρτα για κατι και 2 λεπτα μετα ο αντιπαλος να κανει το ιδιο και να μην παιρνει......

Πρωτη φορα αποβαλεται παικτης που παιρνει καθαρα την μπαλα.......

Δηλωνω αηδιασμενος απο τους τραμπουκισμους στους παικτες και τον φροντιστη του ΠΑΟΚ πριν την αρχη του αγωνα....απο τους σεκιουριτη του Αρη.....

Συγχαρητηρια στον Αρη που δεν μ αφησε να κανω τιποτα..... το ματς επρεπε να ληξει 1-0.... αυτο ειναι το δικαιο σκορ.... το οτι εληξε 2-0 ειναι χαρης τον Καμπορα και τον ......Σπαθα.....

Υ.Γ. Αφου ηθελε να το ''παιξει'' αυστηρος... ας εβγαζε τους Αρανο και Καμπορα με 2 κιτρινες οπως επρεπε....που ηταν περισσοτερο αποβολες απο τις δικες.....
Υ.Γ.(2) Ακου ρε μλκ... χανω 2-0 και με αφησε με 9.....απιστευτο.... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
theo
MS FANATIC!
MS FANATIC!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την Petrobius_Aniw8ous Δημοσιεύθηκε στις: Δευ Μαρ 15, 2010 1:51 am

Ενταξει τεο η πρωτη οντως ητανε τραβηγμενη αλλα η δευτερη καθαροτατη καρτα, το πεναλντι καθαρο.... Ναι σε πολλες φασεις οντως υπηρξε σφαγη αλλα θα σε ρωτησω κατι, χαλαρα παντα, τραμπουκισμοι στην Τουμπα δεν γινονται?? ;)
Άβαταρ μέλους
Petrobius_Aniw8ous
MS FANATIC!
MS FANATIC!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την johnfidias Δημοσιεύθηκε στις: Δευ Μαρ 15, 2010 2:16 am

Εγω παντως που την βλεπω απο την "απ'εξω" θεωρω οτι ο Αρης σημερα εκανε αυτο που επρεπε.Κερδισε τον ΠΑΟΚ και τον εβγαλε εκτος τιτλου.Οποιες ελπιδες ειχε τελοςπαντων.

Μπραβο για την ατμοσφαιρα στο γηπεδο και μπραβο γαι το παθος.Επαιξε καλυτερα και αξιζε την νικη.

Σεβαστηκε την ιστορια του σημερα.Δεν ειναι οτι κερδισε το ντερμπυ.Ειναι οτι γκρεμισε τα ονειρα αυτων που ετρεχαν στην Καλαμαρια και παρακαλουσαν να χασει η ομαδα τους (!!!) για να πεσει ο Αρης.

Τα ειρωνικα "να'τοι να'τοι οι πρωταθλητες" πρεπει να εξιλεωσαν πολυ κοσμο.

Πριν κατι αγωνηστικες ειχαν ξεπληρωσει και την κωλογρια με το ισιο νομισμα.Γιατι και εκεινοι ειχαν φροντισει οταν ο Αρης ηατνε με τον ενα ποδι στην Β'Εθνικη να του ριξουν μια να παει πιο κατω,.

Ολα εδω πληρωνονται.Μπραβο στον Αρη.
Άβαταρ μέλους
johnfidias
MS FANATIC!
MS FANATIC!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την theo Δημοσιεύθηκε στις: Δευ Μαρ 15, 2010 3:38 am

Την τεσσαρα μονο δεν ξεπληρωσαν...... :lol:

Ναι δικαια κερδισε ο Αρης.... δεν υπηρχε ΠΑΟΚ αλλα ας επαιζε με 10 απο το 35 και θα σου λεγα αν θα κερδιζε..... :|

Ο Αρης σημερα επαιξε για μην αφησει τον ΠΑΟΚ.... για καμια ιστορια του δεν επαιξε.... το κομπλεξ τους δεν εχει ορια....και εδω ειμαστε και θα δουμε οτι αν ερθει η ωρα ο ΠΑΟΚ να παει για την πρωτη θεση στα πλει οφ και την εξοδο στο Τσου Λου... ο Αρης θα κατσει στο ΟΣΦΠ μεσα-εξω για να μη βγει ο ΠΑΟΚ.....

Ρε Φιδια βρωμιες ο Αρης δεν εχει κανει..... πλακα μας κανεις....γραφεις λες και ο Αρης ειναι αθωος....ποιος ο Αρης..... γιατι το προσωνυμιο ''Σκουληκια'' υπαρχει για καποιο λογο.... δεν ειναι τυχαιο.....

Δεν ειναι τυχαιο που πεσαν 2 φορες οπως το 2005... που μονοι τους πεσανε, που μπηκαν μες στο γηπεδο και δεν τους εφταιξε κανενας ΠΑΟΚ...και επειδη υπηρξαν 500 καραγκιοζηδες στο ματς εκεινο δεν θα ατιμασθει ολος ο λαος του ΠΑΟΚ.... εγω δεν το δεχομαι και κακως καθομαι και απολογουμε γι αυτο....

Οπως επισης δεν τους φταιει κανενας ΠΑΟΚ και Ηρακλης που πηγαν σε 3 τελικους απο το 2000 και δεν βαλαν ΟΥΤΕ ΓΚΟΛ....

:arrow: Petrobius ασε αμα παρουμε το ματς φαση φαση ειναι ολα μελετημενα....κιτρινη στον Γκαρσια στο 1ο λεπτο....τετ α τετ κομενο για οφ σαιντ.... 2 κιτρινες στον Αρανο και μια δευτερη στον Καμπορα...ενα τακλιν του Ναφτι ενα πολυ δυνατο φραγμα του Νασουτι ολα καθαρες καρτες.... και απ την αλλη κιτρινη πρωτη στον Βιερινια αυστηροτατη (ο παικτης δεν εχει προθεση) και στην δευτερη παιρνει μπαλα.... ο Σναουτσερ κανει ενα φαουλ και παιρνει καρτα για κατι που μπροστα σ αυτα που εκανε ο Αρης δεν ειναι τιποτα...

Η παραγκα απλα αλλαξε χρωμα και περιμενε το ματς του ΠΑΟΚ με το κουμπαρακι του Πατερα για να ''εξολοθρευσει'' τον ΠΑΟΚ. Σημερα πηραν κοκκινη Βιερινια και Σναουτσερ αρα εξω με ΑΕΚ.... συμπληρωσαν 7 κιτρινες και αρα χανουν 2 απο τα 4 επομενα ματς οι.... Κοντρερας, Γκαρσια και Ιβιτς.... ολα ηταν μελετημενα....

Οσο για τους τραμπουκισμους που λες.... ποτε δεν υπηρξε σεκιουριτας στην Τουμπα που να στηνει ο φροντιστης κωνους και να παει να τους κλωτσαει και να ζητα και τα ρεστα ή να την πεφτει στο τερματοφυλακα πριν καλα ξεκινησει προθερμανση.....και φυσικα να μην υπαρχει πουθενα αστυνομια αλλα μονο σεκιουριταδες ενω στην Τουμπα να μπαινουν και μεσα στο γηπεδο....

Για οσους δεν το ξερουν οταν γινεται ματς στην Τουμπα κλεινουν ολοι δρομοι σε αποσταση 2-3 χιλιομετρων εξω απο την Τουμπα για να περασουν τα πουλμαν των αντιπαλων χωρις να γινει τιποτα... ενω σημερα εκλεισε ενα κομματι ΕΝΟΣ δρομου....τι να λεμε τωρα...

Ναι δεν ειμαι περηφανος για πραγματα που εχουν γινει στην Τουμπα.... αλλα σημερα ηταν το κατι αλλο.... γιατι δεν μιλαμε για οπαδους..... μιλαμε για ατομα που τα πληρωνει η ΠΑΕ Αρης και καναν αυτα που καναν....

Ο Αρης επρεπε να κερδισει σημερα και κερδισε..... θα τα πουμε ομως μαζι τους στα πλει οφ οπου θελω να μην περασουν την Καβαλα και να τρεχουν να βγουν 3οι στα πλει οφ για να μη μεινουν ξανα εκτος Ευρωπης....

Δεν μισω ανθρωπους και γενικα δεν μισω... αλλα αυτοι με φερνουν στα ορια μου....και γενικα ενω δεν μ αρεσει να με οπαδος αλλα φιλαθλος αναγκαζομαι να ''οπαδιζω''...

Ευτυχως που υπαρχει και η Αρσεναλ που με μιση ομαδα ειναι 2 ποντους απο την κορυφη...σε ενα πρωταθλημα και σε μια χωρα που χαιρονται το ποδοσφαιρο....

Και μετα μας φταινε οι ξενοι που μας υποδεικνυουν τα χαλια μας.....

Υ.Γ. Ρε μιλησε πρωτη φορα για διαιτησια ο Σαντος.... τι να λεμε τωρα...
Υ.Γ.(2) Συγχαρητηρια στον Αρη που με κερδιζει ανα 3 χρονια στην εδρα του.... :lol:
Υ.Γ.(3) Φιδια γιατι εχεις τετοιο μενος με τον ΠΑΟΚ.... πραγματικα αυτο μου βγαζεις και ξερεις οτι στο λεω φιλικα....

Υ.Γ.(4) ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΤΟΝΙ..... :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ.(5) Η ειρωνεια ειναι οτι σημερα πληρωθηκα στο στοιχημα απο πρωην παικτη του Αρη.... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
theo
MS FANATIC!
MS FANATIC!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την johnfidias Δημοσιεύθηκε στις: Δευ Μαρ 15, 2010 5:02 am

Καλα καταρχην δεν ητανε 500 οπαδοι οπως τους χαρακτηριζεις.

Θες να μου πεις οτι δεν θελατε να πεσει ο ΑΡΗΣ??Ευτυχως για μενα,υπαρχουν τηλεοπτικες εκπομπες,ραδιοφωνικες,και εντυπα για να αποδειξουν για το αν ο λαος του ΠΑΟΚ ηθελε να πεσει ο ΑΡΗΣ.Μπορει οχι εσυ,αλλα μην μου λες οτι ητανε 500 ατομα. Και για την ιστορια εχεις δει εσυ αλλους "500" αλλης ομαδας να το κανουν αυτο? Γιατι εγω οχι.Εδω μεχρι και εμεις,που αν και το 93 προτιμουσαμε η αληθεια ειναι να παρει τον τιτλο η ΑΕΚ απο τον βαζελο,στο τελευταιο ματς ακριβως επειδη επαιζαν με εμας καναμε τουμπεκι.Δεν βρεθηκαν εκει 500...

Και φυσικα ο Αρης δεν ειναι αγιος.Κανεις δεν ειναι ομως,και αυτο που λεω ειναι οτι καλα εκανε και επαιξε τοσο δυνατα μονο και μονο για να μην παρεις πρωταθλημα.Εσυ του ειχες χαριστει οταν ητανε να πεσει?Αυτος γιατι να το κανει,δεν καταλαβα...Αυτο ειναι και ολο το ποιντ μου στην ολη υποθεση.

Υ.Γ.(3) Φιδια γιατι εχεις τετοιο μενος με τον ΠΑΟΚ.... πραγματικα αυτο μου βγαζεις και ξερεις οτι στο λεω φιλικα....

Καλα δεν παρεξηγω,αλιμονο τωρα.Τοσο καιρο τα λεμε εδω μεσα.Δεν εχω μενος με τον ΠΑΟΚ.Εδω δεν εχω με τον Βαζελο με τον ΠΑΟΚ θα εχω? Απλα μου την δινει το ζυγα κερδιζω μονα χανεις.

Και να σου πω κατι?Τωρα λες για την διαιτησια.Του Κοκκαλη η παραγκα που ειναι?Φετος αλλαξαν τα κοζα θα μου πεις ετσι?Απλα πηρε αλλος τα πρωτεια,σημασια εχει οτι η Αθηνα δεν αφηνει τον ΠΑΟΚ να κερδισει.
Μηπως η διαιτησια φταιει λιγοτερο και μαλλον οι εφημεριδες που φουσκωνουν μυαλα λιγο πιο πολυ?Λεω εγω τωρα...
Άβαταρ μέλους
johnfidias
MS FANATIC!
MS FANATIC!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την johnfidias Δημοσιεύθηκε στις: Δευ Μαρ 15, 2010 5:15 am

Από τον "ενοχλητικό" ΠΑΟΚ, που έγινε έρμαιο ενός παιδιού. Πιόνι στα σχέδια άλλων έγινε και ο αντίπαλος, ο οποίος αν ποτέ βρεθεί σε θέση να διεκδικεί πρωταθλήματα ίσως βρεθεί και σε αντίστοιχη θέση. Μόνοι μας εναντίον όλων θα συνεχίσουμε να πολλαπλασιάζουμε τους φιλάθλους έτσι, αφού δεν μας αφήνετε να το κάνουμε με τίτλους.

O-M-G
Άβαταρ μέλους
johnfidias
MS FANATIC!
MS FANATIC!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε από τον/την theo Δημοσιεύθηκε στις: Δευ Μαρ 15, 2010 6:16 am

Μολις τελιωσα μια εργασια βιοχημειας... και ανοιξα ετσι απο περιεργια.... καλα ρε 4 η ωρα τη νυχτα δεν κοιμασε... :lol:

Αυριο θα σ απαντησω.... παω να την πεσω.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
theo
MS FANATIC!
MS FANATIC!

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στoν Γενικές Συζητήσεις

Συνδεδεμένα μελη

Μέλη σε αυτό το φόρουμ : Δεν υπάρχουν συνδεδεμένα μέλη. και 1 επισκέπτες